Restaurang

På restaurangen är vi specialister på att ta hand om såväl bussresenärer som enskilda gäster. Våra kockar är välutbildade och passionerade och älskar nöjda kunder!

Känn dig hemma i vår familjära restaurang!

Varje vardag serverar vi en nyttig och god frukostbuffet och en läcker och varierad lunchbuffet mellan 11:00-14:30. Vi har dagligen över 300 nöjda middagsgäster. Klicka här, så ser du vår aktuella veckomeny!
Vi erbjuder även smörgåsar, varm korv och kaffebröd vid avresor och ankomster och en liten kiosk finns i anslutning till restaurangen.

Restaurangen har fullständiga rättigheter.

För frågor eller bokning, tveka inte att kontakta restaurangen på telefon: 040-590 910 eller skicka din förfrågan till restaurang@oresundsterminalen.se.

Gruppmenyer

Har ni konferens eller utbildning? Eller är ni helt enkelt en stor grupp som vill äta tillsammans? Ring oss så får ni information om våra gruppmenyer, telefon: 040-590 910!

Lunchleverans

Till företag på minst 25 personer levererar vi gärna lunch. Kontakta oss för en offert, 040-590 910.

Catering

Vi har en fullt utbyggd cateringservice för företag och privatpersoner. Kontakta oss gärna om ni vill utnyttja detta, telefon 040-590 910!

Events

Ibland arrangerar vi olika events här på Öresundsterminalen. Ta del av de aktuella erbjudandena här.

Är du intresserad av att själv arrangera event på Öresundsterminalen? Hyr restaurangen till födelsedagar, studenter, bröllop etc. Restaurangen har plats för 200 st sittande gäster. För event på Öresundsterminalen, kontakta oss på: 040-590 910 eller skicka din förfrågan till restaurang@oresundsterminalen.se.

Förarservice

Behöver bussen servas? Tvätta, tanka, töm toaletter eller varför inte städa bussen när dina resenärer avnjuter god mat och service? Serviceanläggningen "Busscentralen" ligger i direkt anslutning till Öresundsterminalen, tel 040-53 53 00.

Självklart är även du som chaufför och reseledare välkommen till oss!
 

Varmt välkomna!